Copenhagen Historic Grand Prix

Copenhagen Historic Grand Prix er dansk motorsports flagskib. CHGP er et racerløb på Bellahøj i København – med action, dramatik, fuld fart og underholdning for hele familien. Det er her, der over en hel weekend i august hvert år fejres historiske racerbiler og berømte racerkørere, især vores danske ikoner, men også udenlandske stjerner.

CHGP er desuden en kulturhistorisk fortælling om racerbilens udvikling fra motorsportens barndom til vor tids innovative el- og hybridbiler.

Udover selve racerløbet er der masser af aktivitet på inderkredsen. Firmaarrangementer, udstillinger, bilklubber, tilbehør, restauranter, boghandel samt mad- og drikkeboder– og legeplads til børnene.

CHGP har HKH Prins Joachim som protektor, og Tom Kristensen som ambassadør.

Copenhagen Historic Grand Prix er Europas smukkeste gadeløb er en enestående begivenhed som tiltrækker et bredt publikum fra ind- og udland til et charmerende historisk motorløb fra en tid, hvor man kunne se forskel på biler. Løbet arrangeres hvert år i samarbejde med Historisk Motor Sport første weekend i august på Bellahøj Park i København fra 08:00 - 19:00. Copenhagen Historic Grand Prix har fundet sted siden 1996.