Vi vil være en bilvirksomhed som vore konkurrenter måler sig op imod

At være toneangivende og forrest i feltet i en kompleks branche som bilbranchen kræver, at man er klar på at gå nye veje og se nye muligheder. Gennem mere end 110 år har Nellemann leveret mobilitet og bevægelsesfrihed til danske – og senere udenlandske – bilkunder. Og i samtlige år siden den spæde start i Randers i år 1900, har Nellemann forstået at forny sig, når omstændighederne krævede det.

Forandringsvillighed, evne til nytænkning og en konstant vilje til at se muligheder er nødvendige parametre, hvis man fortsat vil præge udviklingen og være med til at sætte dagsordenen. Den enkelte forbruger ønsker valgfrihed, masser af information samt en kombination af kvalitet, komfort, service og fleksibilitet. Den bedste kunde er den, som også køber den næste bil hos os. Først da ved vi, at vi har gjort vort arbejde ordentligt. Nellemann skal være en bilvirksomhed, som konkurrenterne sammenligner sig med.

Nellemann-koncernen omsætter for godt to milliarder kroner og beskæftiger i dag godt 250 medarbejdere i ind- og udland. Udover egne bilhuse i Århus, Roskilde, Odense, Valby og København har koncernen også importen af koreanske Kia, japanske Isuzu samt engelske Aston Martin. Endvidere står Nellemann bag det unikke gokart-akademi i Herlev, Power Racing, hvor drivmidlet er elektricitet. Det årlige Copenhagen Historic Grand Prix er ligeledes en gren af Nellemann Koncernen.